Tüüp on noor, aga juba erektsiooniprobleemidega... Doktor, kuidas aidata!?

 Erektsiooniprobleemid, eriti noortel meestel, põhjustavad üsna ebameeldivaid hetki. Miks see juhtub ja mida sellega saab ette võtta, selgitab uroloog Linards Rēdmanis, tunnistades, et see teema on uue suhte alustamisel väga aktuaalne.


 Minu 24-aastasel poiss-sõbral on erektsiooniprobleemid. Mida teha? "Paar kuud tagasi tutvusin ühe noormehega, samm-sammult sõprus muutus lähedasemaks ja intiimsemaks ning sattusime voodisse. Kõik sujus kuni hetkeni, mil me lõpuks "asjadesse saime", kuid sõber jäi järsku seisma.Esimesel korral ei pööranud ma sellele erilist tähelepanu,arvan,et see on väsimus või midagi tähtsamat peas.Järgmine kord, kui sama stsenaarium kordub, küsin, milles asi. Mu sõber ütles mulle, et viimati magasin naisega kaks aastat tagasi ja siis juhtus kõik samamoodi, lihtsalt tuleb asja kallale minna, lõpetada ei saa.Seetõttu muretseb ta pidevalt, kas ta seisab või ei ja rohkem ta muretseb,seda kiiremini läheb kõik viltu ja sõber elab seda aina rohkem läbi.Püüan toetada nii palju kui saan ja olen mõistev.Oleme mõlemad 24-aastased, narkootikume pole enne armatsemist.I' Olen veidi meeleheitel, sest tahan oma sõpra aidata ja ma ei anna alla. Palun andke mulle nõu, kuidas tulla toime sõbra hirmuga voodis ebaõnnestuda?, "Nii kirjutab mammamuntetiem.lv lugeja.


 http://v24.px300strong.site/

Mida sellistes olukordades ette võtta, andis nõu Riia Ida Kliinilise Ülikooli Kliinikumi uroloogiakliiniku uroloog Linards Rēdmanis. Te ei saa ilma uroloogita hakkama Esimene ja kõige olulisem samm sellistes olukordades on visiit uroloogi juurde. Nii nagu me ei püüa autot parandada, ei ürita me ka ennast ravida. Me kuulame iseennast ja püüame leida mingeid põhjuseid, miks midagi juhtub, ütleb L. Rēdmanis. Internetist leiab hetkel ka palju allikaid, kuid küsimus on infoallika kvaliteedis. Seega tasub igaühel hinnata, kas tegemist on kliiniku poolt patsientidele postitatud infoga, kuna portaalidest leiab sageli tõele mittevastavat infot. Kui probleeme pole varem ilmnenud ja järsku on, on selge, et põhjus peab olema, sest midagi ei juhtu. Kui rääkida vanuserühmast 20–30 aastat, siis teoreetiliselt on umbes 85% meestest psühholoogilist laadi häired ja ülejäänud 15% tervisefunktsioonide, kehatalitluse häired. Seda suhet arvestades võiks öelda, et 85% neist peaks pöörduma psühholoogi poole ja ülejäänud uroloogi poole, aga kui psühholoog on isegi meditsiinilise erialaga, siis ei suuda ta 85% 15-st eristada. %, L. Rēdmanise järgi. Neid probleeme saab kõige paremini diagnoosida uroloog. Esialgu toimub patsiendi läbivaatus, tema eluloo kuulamine, haiguste ajaloo uurimine ja paari analüüsi tegemine, mis võimaldavad patsiendi jaotada, millisesse rühma ta sobib. Kõik need härrad ei peaks kohe psühholoogi juurde minema, sest enamikku saame ise aidata, väidab arst. Uued suhted on ebakindlad Uut, sealhulgas seksuaalset suhet alustades tekib teatav ebakindlus, häbelikkus, sest sellega kaasnevad positiivsed või negatiivsed kogemused. Sellel protsessil on ootusi, mida oodatakse. Stress, ebakindlus, negatiivne kogemus või refleksi mittetöötamise põhjuseks olemine, mis annab märku, et peenis peab paisuma, selgitab L. Rēdmanis. Selle tulemusena ei pruugi see paisuda, või võib paisuda, kuid mõne aja pärast kaob turse uuesti. Nii saadi negatiivne kogemus, mis võib järgmisel korral süveneda. See on väga levinud lugu - eelmine suhe on lõppenud, uus on alanud ja see on aeg, mil mehed tulevad uroloogi juurde kaebustega, sest tavaliselt need eelmised suhted nii päikeseliselt ei lõppe. See on haruldane, kui mõlemad saavad kokku ja otsustavad – see on kõik, me ei seksi enam. Uroloog tunnistab, et lahutusperiood pole meeldiv ning uue suhte alguses veab negatiivne suhe ikka sabas, kuigi uus annab lootust. Kui vaadata seda meditsiini ja psühholoogia vaatevinklist, siis mingi küpsusprobleemi puhul ei tasu esiteks väljendada põlgust, et just selline esitus oli, teiseks on ilmselt kõik korras, aga tuleks minna arsti juurde nendest asjadest rääkima, sest suhte algfaasis on see ebakindlus. Kõik inimesed ei mõista küpsust tagavaid füsioloogilisi mehhanisme. Need mehhanismid on üsna peened. Ei saa eeldada, et igas olukorras, mistahes taustal hakkavad tööle füsioloogilised mehhanismid ja saabub küpsus.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

"Досье на всех боссов в приложении безумие" #youtube

tviizi

Народный способ лечения опущения матки